Tryllekunstner - Lej Tryllekunstner Daniel Thomsen

Lær at trylle

Skræddersyet Trylleworkshop

Ved mine trylleworkshops, som er grundlagt på et fællesskab og en fordybelse inden for kunsten at trylle, deler jeg gavmildt ud af den viden og erfaring, jeg har opbygget gennem mere end 30 år som tryllekunstner.

Jeg udvælger specifikke tricks fra mit omfattende repertoire og tilpasser dem til deltagernes færdighedsniveau. Undervejs i lær at trylleworkshoppen dykker vi også ned i nogle af tryllekunstens klassiske principper, der ikke kun er nyttige for dem, der ønsker at lær at trylle med kort, men også bringer værdi og indsigt i andre sammenhænge.

Gennem dette kursus i trylleskolen vil deltagerne opbygge en solid forståelse af magiens kunst.

Lær at trylle med kort

Lær at trylle med kort og åben en verden af magi og underholdning direkte fra dine hænder. Vores tryllekurser, ankeret i et inspirerende fællesskab og dybdegående læringsmiljø, guider dig gennem korttricksenes fortryllende univers med ekspertise og hjerte.
 
Med over 30 års erfaring i tryllekunst, deler jeg gavmildt ud af tidløse tricks og teknikker, som du kan tilpasse og mestre på dit eget niveau. Du vil dykke ned i både grundlæggende og avancerede aspekter af kortmagi, og sammen udforsker vi tryllekunstens tidløse principper.
 

Lær trylletricks

Tag med på en magisk rejse og lær trylletricks, der vil henrykke og fascinere dit publikum. Hos vores trylleskole skaber vi et miljø af fællesskab og fordybelse, hvor du, gennem skræddersyede workshops, bliver introduceret til tryllekunstens hemmeligheder.
 
Deltag i vores kursus, og tag dit første skridt ind i en verden, hvor det umulige bliver muligt, og hvor dit publikum efterlades forundret og begejstret. Velkommen til en fortryllende rejse hos trylleskolen!

Om min trylleworkshop

Jeg sørger for alt til mine workshops. Alle deltagerne får udleveret rekvisitter, som de selvfølgelig også får med hjem. Ønskes det at komme ud af huset, tilbyder jeg at afholde i mine egne lokaler, hvor jeg også sørger for forplejning.
 
 
 
  • Mine trylleworkshops kan tilrettelægges på flere forskellige måder, alt efter målgruppe, budget og egne ønsker.

 

  • Kontakt mig for en uforpligtende snak omkring trylleworkshop til jeres arrangement.