Tryllekunstner - Lej Tryllekunstner Daniel Thomsen

Om Daniel Thomsen

TIDSLINJE
1992-1993

Tryllekunstner Daniel Thomsen fik i denne periode interessen for tryl, da han så en tryllekunstner i tv. Han blev fuldstændig opslugt af oplevelsen og har været det lige siden. Den oplevelse han fik ønskede han at give til andre, hvilket dannede grundlag for en karriere som tryllekunstner.

1996-1998

Daniel begyndte her at opsøge andre dygtige tryllekunstnere og suge alt den viden til ham, som han kunne. Det gjorde han bl.a. på “London Pub” på Frederiksberg, hvor de bedste danske tryllekunstnere mødtes og delte ud af deres viden.

1998-2001

Daniel fik her sine første betalende jobs som tryllekunstner. Det allerførste var som 18 årig på en restaurant, hvor han skulle gå rundt blandt gæsterne og optræde til en julefrokost. En meget stor og nervepirrende
oplevelse for ham. Det var nemlig meget nyt for ham at dele sit tryl i en “voksen” verden. Det gik heldigvis rigtig godt.

2001-2017

I 16 år var Daniel en seriøs amatør tryllekunstner, der næsten altid sad med et spil kort i hænderne og øvede, mens han ofte læste bøger om tryl og korresponderede med andre tryllekunstnere. Altså næste to årtiers med træning hver evig eneste dag. Rundt regnet har Daniel haft et spil kort i hånden 5.840 dage i streg.

2018

Efter 16 år med et spil kort i hænderne og en masse træning og viden, var det på tide, at tage det næste store skridt mod hans drøm som professionel tryllekunstner. Det gjorde han ved at tilmelde sig Danmark har Talent 2018. Daniel kom igennem til audition og endte med at få 4 x ”Ja” af dommerne. Dette sendte ham videre til live showet, hvor Daniel sluttede af som sidste deltager direkte på TV2 i den bedste sendetid. Det var en meget lærerig oplevelse for ham, som endte med at betyde alt mod hans drøm som professionel tryllekunstner.

2019-2022

Siden Daniels deltagelse i Danmark har Talent 2018, har han ikke “kigget” sig tilbage. Daniel har haft over 300 shows og +45 positive anmeldelser. Det har været en fantastisk rejse for ham og dette er kun lige begyndelsen.

PORTEFØLJE

Privatshows
0 +

Tryllekunstner Daniel Thomsen har leveret underholdning til over 280 privatarrangementer. Heriblandt flere forskellige arrangementtyper såsom konfirmationer, bryllup, familiefester mm.

Anmeldelser
0 +

Daniel har mange forskellige anmeldelser fra glade kunder. Fordelt på to platforme, EventzonenTrustpilot og Facebook, har Daniel over 100 gode anmeldelser, der sammen viser hvor talentfuld Daniel er.

Firmashows
0 +

Tryllekunstner Daniel Thomsen har leveret underholdning til mere end 120 firmaarrangementer. Heriblandt flere forskellige arrangementtyper såsom firmafester, julefrokoster, receptioner mm.

Stjerner
0 /5

Tilsammen udgør de lidt over 100 anmeldelser et flot vurdering på 5/5 stjerner. Dette viser at Daniel er et sikkert valgt til jeres arrangement uanset om det er privat eller erhverv.

UDTALELSER

“Vi var en tæt lille skare på 21 Nordea ansatte, som til daglig er meget pragmatiske og analyserende. Tror hele selskabet sad på stilke for at prøve at regne Daniels tryllerier ud. Daniel formåede at give os magi og underholdning, som var sjov og meget professionel. Super varm og professionel kommunikation fra start til slut. Kan varmt anbefales!”

Maria Bruun Carlson, Nordea

“Vi havde en super god oplevelse til vores søns konfirmation. Han fangede store som små med hans optræden – og involverede mange af gæsterne på en humoristisk måde. Efter showet blev der også snakket meget om ham og hans tricks. Kan stærkt anbefales.”

Heidi Poulsen

“Vi hyrede Daniel som en overraskelse til vores søns konfirmation. Daniel var meget nærværende og flød ind i den gode stemning. Daniels show var super underholdende og vi var fuldt ud tilfredse med hans optræden.”

Katja Steffensen

“Vi havde fornøjelsen af Daniel’s helt enestående trylleri til en større fest for noget tid siden. Vi havde aftalt en times underholdning, men folk blev ved med at bede Daniel om liiiige et enkelt trick mere. Den dag i dag (over et år senere) taler medarbejderne stadig om den aften, hvor det hele blev magisk med Daniel Thomsen. De allerbedste anbefalinger herfra!”

Anders Elleby Nielsen, Lead Agency

“Vi havde glæde af Daniel i Roskilde Rotary Klub. Alle gæster var meget underholdt og med stort smil på læben. Tryllerierne var alle spundet finurligt sammen om klubbens historie. Intelligent og charmerende leveret. Tusinde tak for et formidabelt show”

Louise Sarfelt Antonsen

“Daniel faldt let ind i selskabs sjagongen og bød på en magisk buket af tryllerier til konfirmanden og alle gæsterne. Hver og en nød underholdningen og vi benytter ham gerne en anden gang.”

Berit Andersen

REFERENCER

Tryllekunstner laver underholdning for Nordea
Tryllekunstner laver underholdning for Kvik
Tryllekunstner laver underholdning for Huawei
Stark Logo