Tryllekunstner - Lej Tryllekunstner Daniel Thomsen

Showtyper

Skræddersyede oplevelser

Jeg leverer underholdning til en lang række arrangementer både privat og erhverv. Mit speciale er
at skræddersy et shows, så det passer til jeres arrangement. I mange af mine anmeldelser kan man også læse at
netop dette var noget som arrangøren satte stor pris på og som virkelig gjorde dagen mere unik. Derfor er det
altid meget vigtig for mig at netop dette vægtes højt, så oplevelsen bliver så magisk og unik som mulig.

Oplev en af mine mange showtyper

Showtyper

 Alle mine shows bringer sit eget unikke præg, men alle med garantien om en uforglemmelig oplevelse. 

Jeg mestrer en bred vifte af roller og, takket være min omfattende baggrundsviden, skaber jeg underholdende indslag, der kan bringe smil og latter til alle slags arrangementer. 

Om det er en sjov interaktion med kaffemanden ved jeres firmafest, eller en skæg stund med brudeparret til en konfirmation, er kun begyndelsen. 

Skræddersyet oplevelser

Daniel Thomsen leverer underholdning til en lang række arrangementer både privat og erhverv. Hans speciale er at skræddersy hans shows, så det passer til jeres arrangement. I mange af hans anmeldelser kan man også læse at netop dette var noget som arrangøren satte stor pris på og som virkelig gjorde dagen mere unik. Derfor er det altid meget vigtig for Daniel at netop dette vægtes højt, så oplevelsen bliver så magisk og unik som mulig.

"Daniel er en fantastisk tryllekunstner"

“Daniel er en fantastisk tryllekunstner.

Jeg har set Daniel flere gange og overraskes hver gang. Det er ganske enkelt utroligt, hvad han kan af magi.

Jeg kan kun sige, at har man et arrangement, firmafest, fest, børnefødselsdag. Så kan Daniel snakke til alle mennesker unge som gamle og lave et fantastisk show. Og det er meget bedre at bruge pengene på rigtigt magi – end så meget andet.

Det er en ganske enkelt stor personlig oplevelse at se Daniel live også i et mindre forum.

Jeg er meget imponeret :)”

– Jens Rosenmeier – 30/5-2023

5/5

5 stjerner på Trustpilot

Om Tryllekunstner Daniel Thomsen

Privatarrangement

Daniel har optrådt til rigtig mange private arrangementer gennem årene. Alt fra konfirmationer, bryllup, familiefester mm. 

I virkeligheden optræder Daniel til alt. Forstået på den måde at der ikke som sådan findes et arrangement Daniel vil takke nej til. Alt afhænger meget af den interne dialog, hvor arrangør og Daniel sammen finder ud af om det er et match. Altså en åben dialog med god og stærk rådgivning. Daniel har dog selvfølgelig nogle arrangementer han er dygtig til. Læs eksempler på det herunder…

Eksempler på arrangementer: konfirmationer, bryllup, fødselsdage, familiefester, julefrokoster og meget mere…

Prisen svinger fra arrangement til arrangement. Der er mange forskellige parametre, der spiller ind når prisen skal udregnes. Herunder hvor mange mennesker der kommer, hvad type arrangement det er, hvor i landet det er mm. Dog har Daniel en vejledende “fra” pris, der giver et overblik.

Priser fra: 4.500,-

Firmaarrangement

Daniel har optrådt til rigtig mange firmaarrangementer gennem årene. Alt fra julefrokoster, receptioner, jubilæum, firmafester mm. 

Daniel optræder til næsten alle former for firmaevents. Alt afhænger meget af den interne dialog, hvor arrangør og Daniel sammen finder ud af om det er et match. Altså en åben dialog med god og stærk rådgivning. Daniel har dog selvfølgelig nogle arrangementer han er dygtig til. Læs eksempler på det herunder…

Eksempler på arrangementer: firmafest, firmajulefrokost, reception, jubilæum, messe og meget mere

Der er mange forskellige parametre, der spiller ind når prisen skal udregnes. Herunder virksomhedens antal ansatte/forventet antal personer, hvad type arrangement det er, hvor i landet det er mm. Dog har Daniel en vejledende “fra” pris, der giver et overblik.

Priser fra: 9.500,-